Enrico Trigoso

21. 10. 2022

Ředitel pohřební služby z Nového Zélandu tvrdí, že 95 procent mrtvol, které viděl v práci, obdrželo nejvýše 2 týdny před smrtí vakcínu proti covidu-19.

„Devadesát pět procent lidí, kteří zemřeli, a které jsem viděl prostřednictvím práce, kterou vykonávám, bylo očkováno nejvýše dva týdny dozadu,“ řekl Brenton Faithfull.

Faithfull pracuje jako ředitel pohřební služby již 41 let a posledních 26 let provozuje vlastní pohřebnictví. Nedávno promluvil o zjevné souvislosti mezi anticovidovými vakcínami a úmrtími, která zaznamenal.

„Je to velmi zřejmé, umírají do dvou týdnů po očkování, mnoho z nich … téměř se zdá, že zemřeli na anafylaxi, přímou reakci na očkovací látku.“

Anafylaxe je akutní reakce organismu na antigen, například na včelí bodnutí nebo injekci.

„Zemřeli ještě tentýž den nebo následující den po podání vakcíny. Nejedná se o ojedinělý případ, je to většina případů, které prošly naším zařízením,“ uvedl Faithfull v rozhovoru.

Pohřební služba ve Spojeném království

O podobných údajích hovořil i ředitel pohřební služby John O’Looney ve Velké Británii a Richard Hirschman z Alabamy, o čemž již dříve informoval deník The Epoch Times.

„Od té doby, kdy se tyto injekce začaly dostávat do paží, počet úmrtí neuvěřitelně vzrostl. Všechny je označili jako úmrtí na covid, ale ve skutečnosti šlo téměř výhradně o lidi, kteří byli očkováni,“ sdělil O’Looney deníku Epoch Times.

„Nyní vidíme rekordní počet úmrtí u očkovaných a u rekordního počtu mladých lidí. Umírají na různá náhlá velmi agresivní nádorová onemocnění nebo krevní sraženiny, které způsobují infarkt a mrtvici,“ dodal.

Názory lékařů

Dr. Sherri Tenpennyová, která již více než dvacet let informuje veřejnost o nebezpečí vakcín, se vyjádřila k Faithfullovu svědectví:

„Dne 2. prosince 2020 britské regulační orgány povolily k mimořádnému použití (EUA) injekci proti covidu-19 společnosti Pfizer. Během týdne šéfka MHRA [Regulačního úřadu pro léky a zdravotnictví] June Raineová ve svém prohlášení uvedla, že ,každá osoba s anamnézou anafylaxe na vakcínu, lék nebo potravinu by neměla dostat vakcínu Pfizer BioNTech‘. Dále sdělila, že ,alergické reakce nebyly součástí klinických studií společnosti Pfizer‘,“ uvádí Dr. Tenpennyová pro deník Epoch Times.

Tenpennyová však dále poznamenává, že anafylaxe byla „prvním zjištěným rizikem“.

„Společnost Pfizer byla v lednu 2022 texaským federálním soudcem donucena zveřejnit svá zjištění. V rámci první várky dokumentů najdete na straně 10 tohoto dokumentu [pdf] tabulku 3 – Obavy o bezpečnost. Prvním identifikovaným rizikem je anafylaxe. V průzkumu rizik … provedeném v období od 1. prosince 2020 do 28. února 2021, tedy za pouhé tři měsíce, bylo zaznamenáno 1 833 případů anafylaxe a čtyři osoby na ni zemřely,“ zmiňuje.

Do některých případu se Faithfull a jeho zaměstnanci snažili zapojit i koronera.

Faithfull se podělil o jeden případ, kdy muž trval na tom, aby jeho otec vakcínu nedostal, ale jeho sestra na otce tlačila. Když otec ustoupil a nechal se očkovat, o čtyři dny později zemřel.

„Když jsem to v srpnu loňského roku začal počítat, bylo to jeden za druhým, jeden za druhým, a když jsem se dostal k číslu 20, bylo to 19 lidí, kteří zemřeli během dvou týdnů [od podání vakcíny],“ uvedl Faithfull.

„Takže za prvních 20 dní jsem jich napočítal 19 – to je 95 procent,“ vysvětluje ředitel pohřební služby. „Další číslo bylo 100 procent lidí, kteří zemřeli do dvou týdnů po očkování.“

Dr. Sanjay Verma, kardiolog s praxí v Kalifornii, pozoruje od zavedení vakcín dramatický nárůst srdečních problémů.

„Předchozí práce Dr. Gundryho prokázala zvýšení zánětlivých srdečních markerů po očkování anticovidovou vakcínou. Zajímavé je, že od prosince 2021 do června 2022 bylo očkováno 100 % pacientů, mnozí z nich s posilovacími dávkami, kteří potřebovali urgentní srdeční katetrizaci pro srdeční infarkt. Více než polovina z nich byla očkována nedávno (několik týdnů předtím). V okrese, kde je očkováno 60 procent populace, byl tento trend znepokojující,“ sdělil Verma deníku Epoch Times.

„V databázi VAERS bylo zaznamenáno 31 470 úmrtí po očkování vakcínou proti covidu-19. Naprostá většina z nich je kumulovaná do sedmi dnů po očkování…“ uvádí Verma.

Doktor se domnívá, že každé nevysvětlitelné úmrtí během několika týdnů nebo dokonce měsíců po očkování by mělo být „vyšetřeno důkladnou pitvou“, konkrétně by měly být vyhodnoceny hodnoty spike proteinu v mozku, hlavních cévách a srdci.

„Víme, že spike protein je toxický pro cévy a způsobuje endoteliální dysfunkci. Spike protein je také toxický pro srdeční sval a způsobuje poškození myokardu. Existují také pitvou prokázané případy vakcínou způsobené encefalitidy (zánětu mozku), myokarditidy a vaskulitidy, které mohou způsobit smrt,“ uzavírá Verma.

Překlad původního článku: MiC.

Související témata

Související články

Přečtěte si také

Umělé povrchy hřišť mohou být karcinogenní. Riziko je větší u dětí, varují české orgány
Umělé povrchy hřišť mohou být karcinogenní. Riziko je větší u dětí, varují české orgány

Pryžové povrchy na hřištích a sportovištích mohou vylučovat zdraví nebezpečné látky, upozorňují světové studie. Některé z těchto chemikálií jsou přitom karcinogenní a představují rizika zejména pro děti. Státní zdravotní ústav proto upozorňuje provozovatele i dodavatele, aby si zajistili zdravotní certifikaci.

Prastará věda vs. moderní farmacie. Jak se daří tradiční čínské medicíně u nás a v Evropě
Prastará věda vs. moderní farmacie. Jak se daří tradiční čínské medicíně u nás a v Evropě

Farmaceutický monopol? Proč se tradiční čínská medicína v České republice setkává s odporem představitelů medicíny západní?

Plánovaný útok New York Times na Shen Yun
Plánovaný útok New York Times na Shen Yun

Deník Epoch Times 18. března informoval o tom, že The New York Times plánují útok na taneční soubor Shen Yun Performing Arts. Nakolik jsou obavy z tohoto útoku odůvodněné?

Nizozemsko: Pandemická úmluva WHO se v parlamentu setkává s rostoucí skepsí – žádost o odklad
Nizozemsko: Pandemická úmluva WHO se v parlamentu setkává s rostoucí skepsí – žádost o odklad

Tři možné budoucí vládní strany chtějí v nizozemském parlamentu předložit návrh. Podle tohoto návrhu by vláda měla usilovat o odložení rozhodnutí o Pandemické úmluvě ve WHO – nebo o jejím zamítnutí.

Kvůli ochraně přírody nelze zlikvidovat ekonomiku, uvedl Pellegrini
Kvůli ochraně přírody nelze zlikvidovat ekonomiku, uvedl Pellegrini

Kvůli ochraně přírody nelze zlikvidovat ekonomiku, Evropa nejednou jde za hranice selského rozumu, uvedl zvolený prezident Slovenska Peter Pellegrini u příležitosti Dne Země, který připadá na dnešek.