Recept: Gazpacho – španělská studená polévka

Recept: Gazpacho – španělská studená polévka

Rychlá letní polévka připravovaná a servírovaná za studena potěší hlavně za horkých letních dnů. Nejlepší je z čerstvých ingrediencí z vlastní zahrádky.

Za střevními záněty stojí nezdravá západní strava, tvrdí výzkum

Za střevními záněty stojí nezdravá západní strava, tvrdí výzkum

Nedávná studie zjistila, že konzumace západní stravy může poškodit imunitní systém ve střevech a zvýšit riziko infekcí nebo idiopatických střevních onemocnění.

Recept: Banán v čokoládě na grilu

Recept: Banán v čokoládě na grilu

Banán na grilu koupající se v čokoládě se štědrou vrstvou zmrzliny. Super jednoduchá a rychlá pochoutka (nejenom) pro vaše děti.

Recepty: Zapékaný lilek s rajčaty a sýrem

Recepty: Zapékaný lilek s rajčaty a sýrem

Italský recept s nepřekonatelnou chutí


Recept: Zeleninový závin po indicku

Recept: Zeleninový závin po indicku

Závin plněný zeleninou ochucenou indickým kořením.

Špenát – zelený poklad z našich zahrad

Špenát – zelený poklad z našich zahrad

Jak asi každý ví, je špenát velmi zdravý a jde o oblíbenou pochutinu téměř na celém světě. Jaké vitamíny obsahuje? Odkud pochází? To se dozvíte v tomto článku.

Recept: Perská vejce

Recept: Perská vejce

Perská vejce jsou rychlé a docela syté pohoštění. Nemusíte ani moc vařit, pouze vejce uděláte natvrdo. Kolik vajec, to necháme na vás, ale poradíme, že na jednoho strávníka můžete počítat asi dvě-tři vejce.

Černé zlato z Itálie: Jak rozpoznat pravý balzamikový ocet + recepty

Černé zlato z Itálie: Jak rozpoznat pravý balzamikový ocet + recepty

Z krajiny Gucci a Ferrari pochází další vývozní artikl, o němž si leckdo může myslet, že ho dobře zná: aceto balsamico neboli balzamikový ocet.