Recept: Dhal s čočkou a cizrnou
Recept: Dhal s čočkou a cizrnou

Dhal z červené čočky, cizrny a sladkých brambor. Nenechejte se odradit delším vařením, většinu času nemusíte u plotny stát. Dhal je skvělý na zamrazení.

Recept: Kuře v kokosovém mléce
Recept: Kuře v kokosovém mléce

Jednoduchý, rychlý a VELMI chutný recept inspirovaný thajskou kuchyní. Kuře můžete nahradit čímkoliv jiným – rybou, vepřovým, zeleninou (lilek, cuketa, brokolice apod.) nebo tofu.

Recept: Krůtí filety se žampionovou omáčkou
Recept: Krůtí filety se žampionovou omáčkou

Malý kulinářský zázrak lze vytvořit i z pár základních ingrediencí. Maso zůstává pěkně šťavnaté a houby v bujónu jemné. Místo krůtího můžete použít i kuřecí maso. Příprava je rychlá a jednoduchá.

Recept: Salát se zelím a pomerančem
Recept: Salát se zelím a pomerančem

Příjemný, křupavý salát se zelím a pomerančem se hodí jako příloha a v kombinaci s pečivem i jako hlavní jídlo.

Recept: Jednoduché masové kuličky
Recept: Jednoduché masové kuličky

Jednoduché kuličky z mletého vepřového masa zvládnete lehce připravit a upéct během půl hodiny.

Recept: Ovocné kompoty – osvěžení pozdního léta
Recept: Ovocné kompoty – osvěžení pozdního léta

Není nad lepší osvěžení a pochoutku, než vychlazený kompot. Příprava nemůže být jednodušší a je to skoro zadarmo, když máte ovoce z vlastní zahrádky.

Recept: Bílé papriky v rajčatové omáčce
Recept: Bílé papriky v rajčatové omáčce

Chutný a rychlý recept na přílohu k masům nebo sýru. Vynikající způsob, jak zpracovat úrodu paprik z vaší zahrádky.

Recept: Famózní francouzská cibulačka
Recept: Famózní francouzská cibulačka

Cibulová polévka je asi jednou z nejznámějších francouzských polévek a není divu, že je tak oblíbená. Je chutná a snadná, poradí si s ní i začátečník.

1 8 9 10 11 12 20