Recept: Salát s červeným zelím, salámem a majonézou

Recept: Salát s červeným zelím, salámem a majonézou

Výživný nízkonákladový salát z červeného zelí, dietního salámu, cibule a vajíček, vše smícháno s majonézou. Příprava je snadná a rychlá.

Recept – Vánoční cukroví: Podvodnice

Recept – Vánoční cukroví: Podvodnice

Podvodnice - do tohoto vánočního cukroví se nedává žádný cukr, pouze se v něm obaluje. Příprava je snadná.

Recept: Hovězí plátky po thajsku (s houbami)

Recept: Hovězí plátky po thajsku (s houbami)

Hovězí plátky s houbami je rychlý a velmi chutný recept pocházející z Thajska. Dopředu si pořiďte ústřicovou omáčku.

Recept: Drožďová polévka

Recept: Drožďová polévka

Starší hospodyně ji budou znát. Někomu drožďová polévka nevoní, jinému zase velmi. Polévka se vaří zpravidla z čerstvého pekařského droždí (béžová, drolící se kostka), ne ze sušeného droždí (instantních kvasnic).


Recept: Brokolice s česnekem

Recept: Brokolice s česnekem

Velmi snadný a rychlý vegetariánský recept na chutnou večeři pro každého. Jde o zdravé jídlo, které bude...

Recept: Zapékané houby s bramborovou kaší

Recept: Zapékané houby s bramborovou kaší

Podušené houby s celerovou natí a bílou omáčkou, navršené bramborovou kaší a zapečené v troubě. Snadný vegetariánský recept s chutným výsledkem.

Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Vepřové kotlety naložené v jablečné šťávě, bylinkách a zakysané smetaně získají skvělou nasládlou chuť a jejich přípravu s naším návodem zvládne i začátečník.

Recept: Rajčata po provensálsku (jen 3 suroviny)

Recept: Rajčata po provensálsku (jen 3 suroviny)

Období rajčat právě vrcholí a my pro vás máme jeden dávný, provoněný recept, který si čeští umělci přivezli ze slunné Francie.