Redakce Epoch Times

2. 3. 2021

Níže přetiskujeme část článku Vítězslava Kremlíka z projektu Hlídací pes nazvaného Bidenova barevná revoluce z 9. února 2021.


Stovky podivností kolem amerických presidentských voleb se najednou vysvětlily. Nešlo o halucinaci ani konspirační teorii. Ale o rozsáhlé tajné operace na „záchranu“ a „ozdravení“ voleb, aby dopadly „správně“.

Trump je obviněn z „vyzývání ke vzpouře“, protože volby bez důkazu označoval za zmanipulované. Twitter smazal desítky tisíc účtů za šíření pobuřujících lží o zmanipulování voleb. Moderátor Lou Dobbs dostal padáka z Fox News za to, že pochybnosti o volbách podporoval.

Neuběhl ale ani měsíc a ukazuje se, že všechno je jinak.

Časopis TIME vydal v únoru 2021 šokující článek The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election (Tajná historie stínové kampaně, která zachránila volby). Cituji: „Svým způsobem měl Trump pravdu. V zákulisí se odehrávalo spiknutí, které jednak drželo na uzdě protesty, jednak koordinovalo odboj šéfů korporací. Obě tato překvapení byla výsledkem neformální aliance mezi levicovými aktivisty a titány průmyslu.“

Autorem článku je Molley Ballová, novinářka a autorka životopisu Nancy Pelosiové, levicové předsedkyně sněmovny. Ballová tedy nepíše o těchto machinacích s rozhořčením, ona je oslavuje. Washington je obsazen vojáky, Biden už je v Bílém domě, takže sami konspirátoři v klidu vystupují ze stínu a začínají mluvit. První kusé informace se objevily už 4 dny po inauguraci v New York Times.

Za architekta celé záchranné operace článek označuje Mikea Podhorzera z AFL-CIO (Americká unie odborových svazů), který je znepokojen, že dělnická třída stále více volí republikány. S přípravami začal už v roce 2019 a v dubnu 2020 vydal dokument „Threats to the 2020 Election“. Od svého počítače přes ZOOM organizoval jednání s Greenpeace, BLM [Black Lives Matter], průmyslníky ze Silicon Valley, šéfy Twitteru a dalšími. Proč zrovna on? Podhorzer je „znám jako génius stojící za největšími výdobytky politické techniky posledních desítek let. Skupina levicových stratégů, které dal dohromady po roce 2000, vedla ke vzniku Analyst Institute, tajnůstkářské (secretive) firmy, které aplikuje vědecké metody na politické kampaně,“ píše TIME.

Tito „bojovníci proti populismu“ tedy sami páchají to, co u druhých odsuzují. Když byla analýza dat z Facebooku použita k efektivní kampani pro brexit, bylo to prohlašováno za skandál. A firma Cambridge Analytica za to byla potrestána zničením.

Celý článek…

Související články

Přečtěte si také

Pračky stojí jako za socíku, je to neudržitelné, říká zástupce výrobců spotřebičů
Pračky stojí jako za socíku, je to neudržitelné, říká zástupce výrobců spotřebičů

Regulace z Bruselu znesnadňují život výrobcům domácích spotřebičů až na hranici přežití. Zatímco náklady rostou, marže tlačené dolů taktikami prodejců se neustále snižují, tvrdí zástupce asociace výrobců

Ovocnáře nenecháme padnout, oznámil ministr Výborný. Škoda se odhaduje na miliardu korun
Ovocnáře nenecháme padnout, oznámil ministr Výborný. Škoda se odhaduje na miliardu korun

Již zhruba týden panuje v České republice mrazivé počasí. Mráz poškodil většinu ovocných stromů v Čechách a 50 procent na Moravě. Podle odhadů ovocnářů se škoda vyšplhá na miliardu korun.

Umělá inteligence ovlivní volby, tvorbu zpravodajství, cenzuru a podvody: Závěry z konference
Umělá inteligence ovlivní volby, tvorbu zpravodajství, cenzuru a podvody: Závěry z konference

„Je to snadné. Nedá se tomu zabránit a možné je úplně všechno,“ komentoval využívání a zneužívání umělé inteligence herní vývojář Daniel Vávra na konferenci o svobodě projevu a boji s dezinformacemi.

Korporace prohrávají bitvu o ESG, což je nutí skrývat jeho propagaci
Korporace prohrávají bitvu o ESG, což je nutí skrývat jeho propagaci

Pokud to, co tyto skupiny a správci majetku dělali, bylo tak spravedlivé, proč od toho nyní utíkají?

Slovensko je podle Fica možná naposledy čistým příjemcem peněz z fondů EU
Slovensko je podle Fica možná naposledy čistým příjemcem peněz z fondů EU

Slovensko je v nynějším sedmiletém rozpočtovém období Evropské unie možná naposledy čistým příjemcem peněz z evropských fondů.