PR článek

15. 9. 2022

Neúprosné termíny, krátké lhůty a neustálý nedostatek času dokáže potrápit firmy, úřady i jednotlivce. Jak z toho ven? Objednejte si pro sebe nebo svou firmu službu, která vám trochu toho vzácného času ušetří. Objednejte si expresní překlady či korektury textů u agentury Express překlady a ušetříte si čas i peníze. Služba je dostupná zcela online 24 hodin denně 365 dní v roce.

Expresní, ale kvalitní

Navzdory rychlosti, kterou má agentura Express překlady již v názvu, můžete očekávat profesionalitu, kterou zajišťuje tým zkušených překladatelů, mezi kterými nechybí také rodilí mluvčí a bilingvní překladatelé s dostatečnou pracovní kapacitou i pro expresní překlady. V závislosti na délce textu je možné expresní překlady zajistit do několika hodin.

Svůj podíl na rychlém dodání má také unikátní způsob objednání prostřednictvím on-line formuláře. Již do 60 minut od odeslání získáte cenovou nabídku. Po odsouhlasení je text okamžitě předán do rukou překladatele, který začíná na vašem textu pracovat. Po registraci v systému je možné přes klientský účet komunikovat s překladatelem a mít tak přehled nad stavem objednávky.

Široké spektrum odborných překladů

Agentura zastřešuje na devadesát překladatelů napříč různými vědními obory i jazyky. Snadno pro vás vybere ideální kombinaci vědomostí a jazykové vybavenosti tak, aby byl překlad na špičkové úrovni. Překladatelé mají zkušenosti s odbornými překlady z různých oborů průmyslu, ekonomie, pedagogiky, zdravotnictví, ale také z oblasti umění či sportu.

Výhodná nabídka překladů vás osloví, ať už jste student, podnikatel nebo velká firma. Objednat si můžete překlady technické dokumentace, manuálů a bezpečnostních listů, finančních analýz, překlady smluv do angličtiny, výukových materiálů a mnohé další. Agentura může zprostředkovat také jazykové korektury v cizím jazyce i korekturu českého jazyka.

Překlady pro studenty

Na své si přijdou také studenti, pro které Express překlady nabízejí překlady bakalářských a diplomových prací či překlady anotací, a dále překlady vysvědčení a životopisů, kterými se mohou prezentovat v zahraničí.

Desítky spokojených zákazníků z řad firem, vysokých škol a jiných institucí doporučuje spolupráci s agenturou. Svěřte svůj text specialistům na expresní překlady i vy.

Přečtěte si také

Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka
Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka

Podle ministra dopravy Martina Kupky není třeba dotovat koupi elektromobilů, cestu na trh si najdou samy, jakmile spadnou ceny. Stát zainvestuje 5 miliard do dobíjecích stanic.

Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru
Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru

Bývalý prezident Donald Trump se ve středu večer v New Yorku setkal s polským prezidentem Andrzejem Dudou, přičemž dvojice diskutovala o zásadních mezinárodních otázkách, jako je situace na Ukrajině, Blízký východ a výdaje NATO.

„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví
„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví

Na téma Obezita, vliv prostředí a duševní zdraví se ve středu v Poslanecké Sněmovně konal kulatý stůl, kde se sešli a diskutovali spolu zástupci různých odvětví medicíny, kteří se problému obezity u dětí věnují.

„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti
„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti

Senátorka Daniela Kovářová iniciovala širší diskuzi o negativních dopadech nových médií a sociálních sítí na děti a eventuálně problematiku i legislativně omezit. Kolegové z podvýboru ji podpořili.

Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu
Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu

Vít Rakušan tvrdí, že z migračního paktu budeme mít výjimku kvůli velkému počtu ukrajinských uprchlíků. Nebudeme prý muset přijímat migranty, ani platit pokutu půl milionu Kč za nepřevzatého migranta. Už v červenci 2023 jsem psal o tom, že s výjimkou pro Ukrajince v migračním paktu je to mnohem složitější.