Milan Kajínek

27. 9. 2022

Trevor Loudon říká, že Komunistická strana Číny vstoupila do války s USA již dávno a v rámci této války využívá americké marxistické a komunistické organizace k ovlivňování výsledků voleb ve prospěch jimi preferovaných a ovládaných kandidátů.

Vyjmenoval několik amerických organizací, jako jsou Liberation road, Black Lives Matter, Komunistická strana USA, Freedom Road a další, které Komunistická strana Číny podporuje a využívá a které s ní prokazatelně navazují spolupráci.

Když bývalý prezident USA Donald Trump uvalil na čínský dovoz vysoké clo, vyhlásila čínská státní tisková agentura Sin-chua, že v odezvě na americkou agresi deklaruje lidovou válku proti Spojeným státům. Podle Loudona udělala Komunistická strana Číny vše, co mohla, aby ovlivnila volby v neprospěch Trumpa, který ji chtěl přivést ke kolapsu, a otočila je ve prospěch Bidena a demokratů, které ovládá mnohem snadněji.

Loudon také vyzývá k tomu, aby byly ochráněny a zabezpečeny volební procesy v USA, aby tak lidé neztratili důvěru ve volební systém a nestali se vůči volbám skeptičtí, což by opět využila organizovaná druhá strana k umístění svých kandidátů do amerického Kongresu a Bílého domu.

Záznam proslovu Trevora Loudona v Arizoně (v pořadu Facts Matter)

Proslov je v angličtině.

Byl odvysílán 21. září 2022 na Epoch TV v pořadu Facts Matter.


Podle Loudona je nejhorším možným scénářem občanská válka v USA, kterou by využily všechny totalitní režimy světa, aby ji přiživily, nikoliv aby pomohly v USA nastolit pořádek a rovnováhu.

Loudon, původem z Nového Zélandu, prohlašuje, že důležitý krok pro zachránění svobody ve světě je pomoci zachránit Ameriku, respektive podpořit obrození hodnot, na kterých vznikala, a podpořit demokratické fungování země. V opačném případě podle Loudona ve světě převládnou totalitní režimy, jako je Čína, řízená komunistickou stranou, která praktikuje tvrdou kontrolu a zneužívání obyvatelstva.

Své posluchače zvedl Loudon ze židlí a vysloužil si skupinový potlesk ve chvíli, kdy poznamenal, že v nejtemnějších časech dobří lidé povstanou a začnou prosazovat správnou cestu, což dlouhou dobu opomíjeli.


Záznam proslovu byl pořízen v Arizoně na akci pořádané organizací True the Vote, výzkumným týmem, který stojí za filmem 2000 kurýrů. Tato organizace pomocí záznamů z bezpečnostních kamer a údajů z pingů mobilních telefonů odhalila systém obchodování s hlasovacími lístky, který se údajně odehrával po celých Spojených státech. Během této akce v Arizoně vystoupilo na pódiu několik řečníků, kteří představili svá zjištění a analýzy současné situace v USA. (zdroj)

Související témata

Související články

Přečtěte si také

Česká republika před 20 lety vstoupila do Evropské unie
Česká republika před 20 lety vstoupila do Evropské unie

Česká republika před 20 lety vstoupila do Evropské unie. Kromě ní se od 1. května 2004 staly členskými zeměmi bloku také Estonsko, Kypr, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Malta, Polsko, Slovensko a Slovinsko.

Smiřte se se zelenou deindustrializací, některé komodity seženeme levněji v cizině, radí klimatičtí vědci
Smiřte se se zelenou deindustrializací, některé komodity seženeme levněji v cizině, radí klimatičtí vědci

Klimatičtí vědci se domnívají, že než dotovat výrobu průmyslových komodit z obnovitelných zdrojů energie, Evropa by si zboží měla nechat vyrobit tam, kde je elektřina z obnovitelných zdrojů levná – i za cenu deindustrializace.

Miliardáři vytvořená Arabella Advisors významně ovlivňuje společnost v USA, říká autor knihy
Miliardáři vytvořená Arabella Advisors významně ovlivňuje společnost v USA, říká autor knihy

Síť stovek neziskových organizací v USA ovlivňujících společnost a politiku, sdružených pod společností Arabella Advisors, zachycuje ve své nové knize Scott Walter. Jak tato síť funguje a kým je využívána?

Zatímco pomáhá rodičům perzekvovaným v Číně, v Evropě jej komunisté monitorují
Zatímco pomáhá rodičům perzekvovaným v Číně, v Evropě jej komunisté monitorují

Když v roce 2012 přijel do Německa, byla jeho matka v Číně zatčena za to, že se věnuje Falun Gongu. Díky mezinárodnímu tlaku byla o rok později propuštěna. Nyní ale musí „bojovat“ znovu...

„mRNA vakcíny by mohly stimulovat růst rakoviny,“ konstatuje nová studie
„mRNA vakcíny by mohly stimulovat růst rakoviny,“ konstatuje nová studie

Poslední dobou zaznamenáváme u nás a ve světě nárůst rakoviny. Kromě známých příčin jako je kouření, životospráva či znečištěné ovzduší, by dalším důvodem mohly být i mRNA vakcíny.