Minibar Českých drah už nabízí „křupavé červíky a cvrčky“
Minibar Českých drah už nabízí „křupavé červíky a cvrčky“

V nabídce minibaru Českých drah nabízejí „křupavé cvrčky a křupavé červíky“. Toto menu je reálným projevem dlouho předjímaných kroků k zavedení nové „ekologické náhražky“ masa na trh s potravinami. Je ale tato náhražka opravdu ekologická a pro zdraví člověka prospěšná? A jak krávy zhoršují „globální oteplování“?

Natáčíme nový dokumentární snímek o „válce proti farmářům“
Natáčíme nový dokumentární snímek o „válce proti farmářům“

Redakce deníku The Epoch Times právě natáčí nový dokumentární snímek, který sleduje cílené ničení farmářů pod rouškou „snižování emisí CO2“. Celosvětová válka proti farmářům již začala v Nizozemí. Přijde člověkem způsobená potravinová krize, která dostane výrobu potravin pod kontrolu nadnárodních korporací?

Odborníci označují tlaky OSN a Světového ekonomického fóra na farmáře za „válku“
Odborníci označují tlaky OSN a Světového ekonomického fóra na farmáře za „válku“

Podle názoru některých odborníků, které sdělili The Epoch Times, stupňující se tlaky na regulace v zemědělství od Kanady, přes Holandsko až po Srí Lanku úzce souvisejí s cíli udržitelného rozvoje „Agendy 2030“ OSN a jejími partnery, jako např. Světového ekonomického fóra (WEF)...

Alex Newman: Co je v pozadí restrikcí v zemědělství v rámci Agendy OSN 2030?
Alex Newman: Co je v pozadí restrikcí v zemědělství v rámci Agendy OSN 2030?

Agenda OSN pro udržitelný rozvoj 2030 je podkladem pro vládní politiky zaměřené na omezení zemědělství a transformaci potravinových systémů v různých částech světa. Agenda 2030 „pokrývá každý prvek lidského života, každý prvek ekonomiky“, včetně globálního přerozdělování bohatství nejen uvnitř jednotlivých národů, ale také mezi národy, říká novinář Alex Newman...

1 2 3