Dr. Robert Malone, virolog a imunolog, který významně přispěl k technologii mRNA vakcín, vydal důrazné varování pro ty, kteří chtějí nechat své děti očkovat proti covidu-19.

„Dobře se rozmyslete, než necháte své děti očkovat. Protože pokud se stane něco špatného, nemůžete to vrátit a říci: ,Jejda, chci to vzít nazpět‘,“ řekl Malone v rozhovoru pro pořad EpochTV American Thought Leaders, jehož 1. část měla premiéru v neděli.

Uvedl také: „Je jasné, že rodiče by si měli očkování svého dítěte dvakrát rozmyslet,“ a dodal, že může dojít k závažným nežádoucím účinkům, které mohou být „tak závažné, že kvůli nim vaše dítě skončí v nemocnici“.

Malone poznamenal, že pokud jde o myokarditidu neboli zánět srdce, „existuje velká šance, že pokud vaše dítě dostane vakcínu, nemusí mít následky ihned a nemusí projevovat žádné klinické příznaky – [ale] může mít subklinické poškození“.

„Otázkou však je, zda chcete toto riziko u svého dítěte podstoupit. Protože pokud byste tahali za kratší konec a vaše dítě mělo nakonec poškození, většina těchto věcí, ne-li všechny, jsou nevratné. Neexistuje způsob, jak to napravit,“ upozorňuje. „A já dostávám tyhle e-maily pořád: ,Pane doktore, pane doktore, co můžeme dělat? Stalo se nám tohle.‘ Avšak jakmile se to jednou stane, je to … nemůžete to vrátit zpět.“

Poukázal na informace shromážděné na svých webových stránkách, které obsahují seznam recenzovaných studií týkajících se nežádoucích účinků vakcíny proti covidu-19 u dětí, z nichž hlavní je zánět myokardu. Webové stránky rovněž obsahují soubor hlášení nežádoucích účinků i úmrtí v pediatrické komunitě, která byla zaslána do systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS).

„Jsou tam v podobě odkazů na databázi VAERS, a když si na ně kliknete, můžete si prohlédnout skutečné hlášení VAERS, které bylo podáno lékařem s tím, že se stalo toto,“ řekl Malone. „A můžete se sami rozhodnout, zda si myslíte, že to souvisí s očkováním, nebo ne. Takže všechny tyto údaje jsou k dispozici.“

ockovani deti covid
Pětiletá dívka se dívá na svou ruku poté, co dostala anticovidovou vakcínu od společnosti Pfizer v New Yorku 8. listopadu 2021. (Michael M. Santiago / Getty Images)

Jedna stránka na Maloneho webových stránkách poukazuje na článek publikovaný v časopise Toxicology Reports, v němž autoři na základě údajů amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) uvedli, že normalizované údaje o úmrtích na covid-19 na obyvatele jsou „u dětí zanedbatelné“, zatímco počet úmrtí po očkování proti covidu-19 je „u dětí malý, avšak nikoli zanedbatelný“.

„U dětí je pravděpodobnost úmrtí na covid-19 zanedbatelná, ale pravděpodobnost vážného poškození v průběhu života v důsledku toxického očkování zanedbatelná není,“ napsali autoři v článku nazvaném „Proč očkujeme děti proti covidu-19?“.

Maloneovo varování přichází poté, co v polovině prosince 2021 vydal připravené prohlášení určené rodičům, v němž uvedl, že v případě anticovidových vakcín založených na mRNA „bude do buněk vašich dětí vpraven virový gen“, který „donutí tělo vašeho dítěte vytvářet toxické spikeové bílkoviny“.

„Tyto proteiny často způsobují trvalé poškození kritických orgánů dětí, včetně jejich mozku a nervového systému, srdce a cév, včetně krevních sraženin, jejich reprodukčního systému, a tato vakcína může vyvolat zásadní změny v jejich imunitním systému.“

Malone se důrazně staví proti povinnému očkování dětí vakcínou proti covidu-19. Je hlavním vědeckým a regulačním pracovníkem hnutí The Unity Project, které se snaží bránit povinnému očkování dětí anticovidovou vakcínou ve věku 5 až 13 let.

„Postoj projektu Unity Project je založen na logice informovaného souhlasu versus nuceného očkování – že by k mandátům nemělo docházet,“ řekl Malone pro EpochTV. „Stát by se neměl vnucovat do rodiny. Rozhodnutí patří na úroveň rodičů, ne na úroveň státu nebo školské rady. Školní rady a školy a učitelé nemají právo znát a vyhledávat lékařské informace o svých žácích, to je nezákonné. A přesto se to neustále děje. A studenti jsou šikanováni, pokud se nenechají vakcinovat.“

Malone je také prezidentem Mezinárodní aliance lékařů a lékařských vědců – skupiny 16 000 odborníků, kteří podepsali prohlášení, v němž se uvádí, že zdravé děti „nesmí být podrobovány nucenému očkování“.

„Povinné očkování je nezákonné na základě Norimberského kodexu, Helsinské dohody a Belmontské zprávy,“ uvádí Malone. „I nadále se jedná o nelicencované produkty, jsou dostupné pouze na základě povolení k mimořádnému použití… Nejsou to licencované produkty, jsou vnucovány vašim dětem a mají rizika. A média prostřednictvím své cenzury a Big Tech společností blokují vaši možnost se vůbec dozvědět, jaká tato rizika jsou. Abyste se mohli sami informovaně rozhodnout ohledně svých dětí. To je podle mě obrovský zločin.“

covid protest usa
Komunální pracovníci drží transparenty a vykřikují hesla při pochodu přes Brooklynský most během protestu proti povinnému očkování anticovidovou vakcínou v New Yorku, 25. října 2021. (Ed Jones / AFP via Getty Images)

Malone uvedl, že lidé se mohou připojit ke shromáždění a pochodu „Poražme povinné očkování“, které se mají konat 23. ledna ve Washingtonu, a spojit se tak proti povinnému očkování.

V současné době jsou ve Spojených státech na základě povolení k mimořádnému použití (EUA) k dispozici dvě vakcíny proti covidu-19 na bázi mRNA – jedna od společnosti Pfizer-BioNTech a druhá od společnosti Moderna.

Vakcína společnosti Pfizer-BioNTech, prodávaná pod názvem Comirnaty, je jediná, která byla schválena americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) pro osoby starší 16 let. Podle dokumentů FDA se schválení týká pouze dávek anticovidové vakcíny společnosti Pfizer vyráběných v budoucnu, zatímco stávající dodávky vakcín společnosti Pfizer-BioNTech ve Spojených státech jsou nadále podávány na základě aktualizovaného povolení EUA.

Úřad FDA udělil EUA pro vakcínu proti covidu-19 společnosti Pfizer-BioNTech pro osoby ve věku 12 až 15 let v květnu 2021 a pro děti ve věku 5 až 11 let v říjnu 2021.

Kalifornie se v říjnu 2021 stala prvním státem, který nařídil očkování dětí anticovidovou vakcínou. V prosinci 2021 ji následovala Louisiana. Oba státy uvedly, že tento mandát budou prosazovat pouze v případě, že FDA vakcíny pro děti plně schválí.

Vakcína společnosti Pfizer zůstává jedinou vakcínou proti covidu-19 dostupnou pro osoby mladší 18 let ve Spojených státech. Úřad FDA v říjnu 2021 odložil rozhodnutí, zda udělí společnosti Moderna povolení k mimořádnému použití pro vakcínu proti covidu-19 pro osoby ve věku 12 až 17 let, s tím, že potřebuje více času na další přezkoumání rizika vakcíny pro myokarditidu v této populaci.

Deník The Epoch Times se obrátil na společnost Pfizer-BioNTech a FDA s žádostí o vyjádření.

Z původního článku newyorské redakce deníku The Epoch Times přeložil (MiC).

Související témata

Související články

Přečtěte si také

Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka
Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka

Podle ministra dopravy Martina Kupky není třeba dotovat koupi elektromobilů, cestu na trh si najdou samy, jakmile spadnou ceny. Stát zainvestuje 5 miliard do dobíjecích stanic.

Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru
Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru

Bývalý prezident Donald Trump se ve středu večer v New Yorku setkal s polským prezidentem Andrzejem Dudou, přičemž dvojice diskutovala o zásadních mezinárodních otázkách, jako je situace na Ukrajině, Blízký východ a výdaje NATO.

„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví
„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví

Na téma Obezita, vliv prostředí a duševní zdraví se ve středu v Poslanecké Sněmovně konal kulatý stůl, kde se sešli a diskutovali spolu zástupci různých odvětví medicíny, kteří se problému obezity u dětí věnují.

„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti
„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti

Senátorka Daniela Kovářová iniciovala širší diskuzi o negativních dopadech nových médií a sociálních sítí na děti a eventuálně problematiku i legislativně omezit. Kolegové z podvýboru ji podpořili.

Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu
Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu

Vít Rakušan tvrdí, že z migračního paktu budeme mít výjimku kvůli velkému počtu ukrajinských uprchlíků. Nebudeme prý muset přijímat migranty, ani platit pokutu půl milionu Kč za nepřevzatého migranta. Už v červenci 2023 jsem psal o tom, že s výjimkou pro Ukrajince v migračním paktu je to mnohem složitější.