Milan Kajínek

27. 10. 2022

Dr. Anthony Fauci je zcela jistě významnou postavou dnešní doby. Níže naleznete link na dokumentární snímek o něm a o jeho působení v lékařských kruzích.

Vědci financovaní Faucim, kteří pomáhali vytvářet falešný narativ o „přírodním původu“ viru a epicentru jeho šíření z wuchanského trhu s mořskými plody, napadají každého, kdo s nimi nesouhlasí, jako „odpůrce vědy“ a vymýšlejí stále šílenější teorie, aby zakryli své lži o původu viru.

Doktor Fauci i skupina kolem něho si jsou dobře vědomi toho, že jejich příjemné a chráněné postavení může skončit, pokud v listopadu ovládnou americký Kongres republikáni, kteří podnikají aktivní kroky při vyšetřování původu viru a zapojení amerických laboratoří do výzkumu ve wuchanské virologické laboratoři, odkud virus s největší pravděpodobností unikl.

Snímek Skutečný Anthony Fauci natočený na motivy stejnojmenné knihy můžete ještě 19 hodin sledovat zdarma zde. (anglický jazyk)

Robert F. Kennedy Jr. hovoří na shromáždění Humanity Against Censorship před sídlem společnosti Meta v kalifornském Menlo Parku 19. května 2022. (Hao / The Epoch Times)

Autorem knihy a dokumentu je synovec bývalého prezidenta Robert F. Kennedy Jr. prohlásil, že je „zarážející“, že mainstreamová média neberou doktora Anthonyho Fauciho k odpovědnosti za jeho nedávný výrok, že vakcíny proti onemocnění covid-19 nechrání „příliš dobře“ před čínským virem.

„Jednou z věcí, která vyplývá z údajů, je, že … vakcíny – vzhledem k vysokému stupni přenosnosti tohoto viru – nechrání příliš dobře před infekcí,“ řekl Fauci 13. července 2022.

„Je s podivem, že mainstreamová média dovolují [Faucimu] slepě prohlašovat toto prohlášení, aniž by se snažila pohnat ho k odpovědnosti za nákladnou národní politiku a lockdowny, které byly zcela postaveny na jeho původním tvrzení, že vakcíny zabrání přenosu viru a ukončí pandemii,“ řekl Kennedy v rozhovoru pro The Epoch Times.


Související videa:

Dr. Scott Atlas: Mocná, nikým nevolená „kabala“ ovládá financování vědy i zdravotní politiku v USA

Doktor Fauci začíná panikařit, vědci kolem něho jsou odhalováni

Související témata

Související články

Přečtěte si také

„Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale politici,“ říká bývalá předsedkyně etické komise České lékařské komory
„Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale politici,“ říká bývalá předsedkyně etické komise České lékařské komory

„Bylo dovezeno pět tisíc balení léčiva HUVEMEC z Bulharska. Nakonec se řeklo, že bude pouze pro nemocniční podání, což vlastně proti hlavnímu smyslu jeho fungovaní, protože působí nejlépe jako prevence a při časném podání, tak aby se nemoc nemohla rozvinout,“ vysvětluje doktorka Stehlíková...

Mezinárodní apely a články v médiích velmi pomáhají – rozhovor s dcerou čínské vězeňkyně svědomí
Mezinárodní apely a články v médiích velmi pomáhají – rozhovor s dcerou čínské vězeňkyně svědomí

Chuej Li nedávno vypovídala na půdě Poslanecké sněmovny o perzekuci, které její matka čelila v Číně a která dopadala i na ni, v době, kdy byla dítětem. V rozhovoru nám prozradila své pocity a více detailů.

Ověřovatel pravdy se mýlí? Migrační odborník si „posvítil“ na výroky Demagoga
Ověřovatel pravdy se mýlí? Migrační odborník si „posvítil“ na výroky Demagoga

Právník Robert Kotzian podrobil analýze fact-checking projektu Demagog.cz, který si měl „posvítit“ na výroky Aleny Schillerové ohledně migračního paktu. Míní, že i „strážci pravdy“ se mohou mýlit.

Antikoncepce: Dezinformace a lékařské zastírání
Antikoncepce: Dezinformace a lékařské zastírání

Proč by se nemělo říct nahlas, že hormonální formy antikoncepce, jako jsou pilulky, kožní náplasti, injekce, implantáty nebo nitroděložní tělíska, mívají často vedlejší účinky?

Bobr v krajině. Nakolik je k užitku a nakolik škodnou?
Bobr v krajině. Nakolik je k užitku a nakolik škodnou?

„To, že bobr vytváří mokřad, je třeba porovnávat s tím, jak stát realizuje zadržení vody v krajině. Je třeba vzít na zřetel, že sucho je velkou hrozbou pro naši krajinu. Přínos mokřadů je skutečně velký.“