Jak cukr škodí střevům a zvyšuje riziko rakoviny tlustého střeva a konečníku
Jak cukr škodí střevům a zvyšuje riziko rakoviny tlustého střeva a konečníku

Cukr může poškodit střevům a dokonce zvýšit riziko vzniku rakoviny tlustého střeva.

Jak může nadměrná konzumace přidaného cukru vést k duševním poruchám
Jak může nadměrná konzumace přidaného cukru vést k duševním poruchám

Dva týdny po vynechání cukru Kate zhubla čtyři kila, pociťovala menší podrážděnost a její energie byla vyrovnaná po celý den.

10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

Pokud se rozhodnete vyřadit cukr ze svého jídelníčku, dojde až na několik málo výjimek k neočekávaným změnám.

Kokosový cukr: Protizánětlivý, chránící srdce, plný živin
Kokosový cukr: Protizánětlivý, chránící srdce, plný živin

Když se řekne zdravý přírodní cukr, mnoha lidem se často vybaví kokosový cukr. Může se...

Patří javorový sirup mezi zdravé cukry?
Patří javorový sirup mezi zdravé cukry?

Možná jste jako Ross ze seriálu Přátelé a často si dopřáváte krabici javorových sladkostí až do...

Med bojuje proti bakteriím a virům a může být vhodnější než antibiotika
Med bojuje proti bakteriím a virům a může být vhodnější než antibiotika

Léčivé účinky medu mnohdy předčí i účinky léků. Toto je 5. část seriálu „Dokonalý průvodce, jak se...

Může med bojovat s cukrovkou?
Může med bojovat s cukrovkou?

Přestože med obsahuje značné množství cukru, od běžného cukru se liší. Toto je 4. část seriálu...

Přírodní sladidlo, které by bylo možné použít v boji proti rakovině, cukrovce a covidu-19
Přírodní sladidlo, které by bylo možné použít v boji proti rakovině, cukrovce a covidu-19

Jednou z nejpodstatnějších výhod monk fruit je, že dokáže regulovat hladinu cukru a lipidů v krvi, může mít antivirové a protirakovinné účinky.

1 2