Jack Phillips

2. 12. 2020

Prezidentské volby v USA 2020

Podle Philla Klinea, bývalého generálního prokurátora státu Kansas, „zmizelo“ ve městě Lancaster ve státě Pensylvánie až 288 000 hlasovacích lístků, zaslaných během prezidentských voleb v roce 2020.

Kline, který nyní působí jako ředitel projektu Amistad v rámci Thomas More Society, na tiskové konferenci prohlásil, že obdržel důkazy o tom, že se na cestě z New Yorku ztratilo množství hlasovacích lístků.

„Z Bethpage v New Yorku bylo odesláno 130 000 až 280 000 vyplněných hlasovacích lístků pro všeobecné volby v roce 2020. Hlasovací lístky i přívěs, ve kterém byly odeslány zmizely“ 21. října 2020, citoval Kline z prohlášení subdodavatele Americké poštovní služby (USPS).

Kline citoval informátora, který uvedl, že přepravili tisíce předvyplněných hlasovacích lístků přes státní hranice, což by, pokud je to pravda, byl federální zločin.

Odhad počtu hlasovacích lístků, které zmizely, provedl Klineův tým na základě podrobností o zásilce udaných informátorem.

Kline plánuje sdílet informace s orgány činnými v trestním řízení, včetně FBI, místních státních zástupců, „kteří jsou si vědomi našich důkazů“, a také s dalšími právníky v jiných oblastech USA.

FBI ani Poštovní služba prozatím neodpověděly na žádost The Epoch Times o komentář.

Muž, kterého Kline uvedl jako informátora, je Jesse Morgan, řidič kamionu pracující pro subdodavatele USPS. Na tiskové konferenci Morgan prohlásil, že 21. října 2020 řídil kamion s přívěsem naplněným až 288 000 hlasovacími lístky, informoval o tom Just The News. Přívěs a hlasovací lístky, podle jeho výpovědi, zmizely z depa USPS v Lancasteru poté, co ho tam odpojil po příjezdu z New Yorku.

Morgan dodal, že pracovníci USPS v ten den vykazovali „zvláštní chování“, které se „hrubě odchyluje od běžného postupu“. Řidič uvedl, že přepravoval vyplněné poštovní hlasovací lístky adresované do Harrisburgu (město v Pensylvánii), ale lístky měl podle pokynů doručit do Lancasteru, což považoval za neobvyklé.

Tiskovou konferenci uspořádal 1. prosince 2020 projekt Amistad společnosti Thomas More Society, která usiluje o ochranu občanských svobod.

Projekt Amistad podal v posledních týdnech žaloby v několika státech USA, včetně jedné z 26. listopadu 2029 podané ve státě Michigan.

Další informátor, Ethan Pease z Madisonu ve státě Wisconsin, na tiskové konferenci uvedl, že pracuje jako subdodavatel USPS, bylo mu údajně řečeno, že pošta plánuje antidatovat (změnit na dřívější datum) desítky tisíc poštovních lístků před volbami, které proběhly 3. listopadu 2020. Ethan Pease a Phill Kline tvrdí, že se jedná o čin obcházení zákonem stanovené lhůty pro zaslání hlasovacích lístků.

Dle jeho výpovědi získal Ethan Pease informaci od dvou pracovníků pošty, kteří mu při dvou různých příležitostech sdělili, že USPS ve Wisconsinu shromažďuje na ráno 4. listopadu 2020 více než 100 000 hlasovacích lístků, které mají být antidatovány, aby mohly být započítány, i kdyby dorazily k volební komisi až po zákonem stanovené lhůtě.

Wisconsinský generální prokurátor Josh Kaul (demokraté) obvinil skupinu ze snahy zbavit voliče jejich práva volit. Učinil tak během předchozího soudního řízení ve věci žaloby podané Klinem, pro údajné systematické úsilí státu Wisconsin obcházet volební zákony.

Již dříve, 24. listopadu 2020, podal projekt Amistad k nejvyššímu soudu státu Wisconsin stížnost, ve které uvádí, že shromáždil důkazy o desítkách tisíc potenciálně podvodných volebních lístcích a o více než deseti tisících nezapočítaných hlasech.

„Identifikovali jsme více než 150 000 potenciálně podvodných hlasovacích lístků ve Wisconsinu, což je více než dost, abychom zpochybnili platnost oznámených volebních výsledků státu,“ uvedl ve svém prohlášení Phill Kline, ředitel projektu. Zmiňovaný výčet zahrnuje 144 000 podvodných hlasů a více než 12 000 zákonných hlasů, které nebyly započítány.

Tisková konference projektu Amistad

https://www.youtube.com/watch?v=av-yC4mR5xo
Tisková konference projektu Amistad.

původního článku newyorské redakce deníku The Epoch Times přeložil M. K.


Volby USA: Přehled zpráv – 1. prosince 2020

https://www.youtube.com/watch?v=S2OC_sr_FhA
Scénář: Juraj Skovajsa / Střih Michal Kováč. (Epoch Times ČR)

Související články

Přečtěte si také

„Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale politici,“ říká bývalá předsedkyně etické komise České lékařské komory
„Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale politici,“ říká bývalá předsedkyně etické komise České lékařské komory

„Bylo dovezeno pět tisíc balení léčiva HUVEMEC z Bulharska. Nakonec se řeklo, že bude pouze pro nemocniční podání, což vlastně proti hlavnímu smyslu jeho fungovaní, protože působí nejlépe jako prevence a při časném podání, tak aby se nemoc nemohla rozvinout,“ vysvětluje doktorka Stehlíková...

Mezinárodní apely a články v médiích velmi pomáhají – rozhovor s dcerou čínské vězeňkyně svědomí
Mezinárodní apely a články v médiích velmi pomáhají – rozhovor s dcerou čínské vězeňkyně svědomí

Chuej Li nedávno vypovídala na půdě Poslanecké sněmovny o perzekuci, které její matka čelila v Číně a která dopadala i na ni, v době, kdy byla dítětem. V rozhovoru nám prozradila své pocity a více detailů.

Ověřovatel pravdy se mýlí? Migrační odborník si „posvítil“ na výroky Demagoga
Ověřovatel pravdy se mýlí? Migrační odborník si „posvítil“ na výroky Demagoga

Právník Robert Kotzian podrobil analýze fact-checking projektu Demagog.cz, který si měl „posvítit“ na výroky Aleny Schillerové ohledně migračního paktu. Míní, že i „strážci pravdy“ se mohou mýlit.

Antikoncepce: Dezinformace a lékařské zastírání
Antikoncepce: Dezinformace a lékařské zastírání

Proč by se nemělo říct nahlas, že hormonální formy antikoncepce, jako jsou pilulky, kožní náplasti, injekce, implantáty nebo nitroděložní tělíska, mívají často vedlejší účinky?

Bobr v krajině. Nakolik je k užitku a nakolik škodnou?
Bobr v krajině. Nakolik je k užitku a nakolik škodnou?

„To, že bobr vytváří mokřad, je třeba porovnávat s tím, jak stát realizuje zadržení vody v krajině. Je třeba vzít na zřetel, že sucho je velkou hrozbou pro naši krajinu. Přínos mokřadů je skutečně velký.“