Enrico Trigoso

19. 7. 2022

„Mainstreamová média nevyvíjejí žádné úsilí, aby ho pohnala k odpovědnosti“ – Robert F. Kennedy Jr.

TÉMA: Diskuse o protiepidemických opatřeních

Synovec bývalého prezidenta Robert F. Kennedy Jr. prohlásil, že je „zarážející“, že mainstreamová média neberou doktora Anthonyho Fauciho k odpovědnosti za jeho nedávný výrok, že vakcíny proti onemocnění covid-19 nechrání „příliš dobře“ před čínským virem.

„Jednou z věcí, která vyplývá z údajů, je, že … vakcíny – vzhledem k vysokému stupni přenosnosti tohoto viru – nechrání příliš dobře před infekcí,“ řekl Fauci 13. července 2022.

„Je s podivem, že mainstreamová média dovolují [Faucimu] slepě prohlašovat toto prohlášení, aniž by se snažila pohnat ho k odpovědnosti za nákladnou národní politiku a lockdowny, které byly zcela postaveny na jeho původním tvrzení, že vakcíny zabrání přenosu viru a ukončí pandemii,“ řekl Kennedy v rozhovoru pro The Epoch Times.

Lockdowny byly původně zavedeny s cílem srovnat křivku rostoucích případů nakažení během dvou týdnů. Kennedy tvrdí, že „byly v rozporu se všemi předchozími doporučeními pro pandemická protiopatření CDC a WHO“.

Domnívá se také, že „domeček z karet by se měl zhroutit“ a že média by měla vyvíjet tlak na Národní institut pro zdraví (NIH), který je součástí ministerstva zdravotnictví USA a je odpovědný za biomedicínský výzkum a výzkum v oblasti veřejného zdraví.

„Celostátní média, která se nechala oklamat všemi těmi lžemi, by měla NIH obklopit vidlemi a pochodněmi. A přesto je to jako házení hrachu na stěnu,“ říká Kennedy.

Kennedy je autorem bestselleru nazvaného Skutečný Anthony Fauci [1], encyklopedického díla, které zahrnuje vměšování Velkých farmaceutických firem (Big Pharma) do veřejného zdraví a lidských svobod.

Je advokátem, ekologickým aktivistou a zakladatelem organizace Children’s Health Defense. Je synem bývalého amerického senátora, generálního prokurátora a prezidentského kandidáta Roberta F. Kennedyho a synovcem bývalého demokratického prezidenta Johna F. Kennedyho.

„Pokud nezabrání přenosu, jak potom ospravedlní mandáty (povinné očkování)? Zejména pro děti?“

Deník Epoch Times se obrátil na Fauciho kancelář s žádostí o komentář.

Z původního článku newyorské redakce deníku The Epoch Times přeložil M. K.


Poznámky:

[1] The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense). Autor: Robert F. Kennedy Jr.. Stran: 934. Ke koupi např. zde: Amazon

Související články

Přečtěte si také

Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka
Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka

Podle ministra dopravy Martina Kupky není třeba dotovat koupi elektromobilů, cestu na trh si najdou samy, jakmile spadnou ceny. Stát zainvestuje 5 miliard do dobíjecích stanic.

Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru
Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru

Bývalý prezident Donald Trump se ve středu večer v New Yorku setkal s polským prezidentem Andrzejem Dudou, přičemž dvojice diskutovala o zásadních mezinárodních otázkách, jako je situace na Ukrajině, Blízký východ a výdaje NATO.

„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví
„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví

Na téma Obezita, vliv prostředí a duševní zdraví se ve středu v Poslanecké Sněmovně konal kulatý stůl, kde se sešli a diskutovali spolu zástupci různých odvětví medicíny, kteří se problému obezity u dětí věnují.

„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti
„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti

Senátorka Daniela Kovářová iniciovala širší diskuzi o negativních dopadech nových médií a sociálních sítí na děti a eventuálně problematiku i legislativně omezit. Kolegové z podvýboru ji podpořili.

Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu
Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu

Vít Rakušan tvrdí, že z migračního paktu budeme mít výjimku kvůli velkému počtu ukrajinských uprchlíků. Nebudeme prý muset přijímat migranty, ani platit pokutu půl milionu Kč za nepřevzatého migranta. Už v červenci 2023 jsem psal o tom, že s výjimkou pro Ukrajince v migračním paktu je to mnohem složitější.