Robert Jay Watson

24. 11. 2019

Pink není právě osobností hudebního průmyslu, která si potrpí na konvence, ale byla vždy otevřená názoru, že rodina je na prvním místě. Teď to dokazuje tím, že si dává přestávku od své lukrativní kariéry, aby měla čas na rodinu.

Pink zapojila své děti do hudební produkce. Její dcera Willow účinkovala v soundtracku filmu Největší showman. Teď, jak děti rostou, chce matka muzikantka trávit víc času s nimi. „Je to něco jako rok rodiny,” řekla při rozhovoru pro Entertainment Tonight při udělování cen Country Music Awards.

Když Pink odstartovala produkci dvou nových alb a turné, mluvila o důležitosti podpory, kterou dostává od svojí rodiny. „S Willow jsme dělali hudbu dva a půl roku, a teď je zpátky ve škole,” říká umělkyně. „Jameson začne brzy chodit do školky.”

Pocházíme z rozbitých rodin a neměli jsme žádný model, jak máme rodinu udržovat pohromadě…,“ říká Pink, ale nakonec to zvládli.

Pink také mluvila o tom, že konečně dopřeje manželovi Careymu, který se v její nepřítomnosti hodně staral o děti, zaslouženou přestávku. „Je super-podporující, provází mě po celém světě, a teď přišla řada na něj.”

Zpěvačka si dělá přestávku na vrcholu kariéry poté, co vydala alba Beautiful Trauma a Hurts 2B Human (obě v roce 2019), z nichž obě triumfovala na žebříčku Billboard 200. Druhý singl ji vynesl na první místo Billboard Artist 100 chart.

Pink v minulosti upřímně přiznávala, že je pro ni rodina v životě důležitější než kariéra. V rozhovoru s ET odhalila, že tajemství jejího silného vztahu s manželem Careym Hartem je to, že vyhledali pomoc u terapeuta. „Carey a já jsme chodili po manželských poradnách téměř celých 17 let, co jsme spolu. Je to jediný důvod, proč jsme pořád spolu,“ řekla.

Dcera Willow si zazpívala s mámou skladbu „Million Dreams“

Na otázku, proč bylo pro ně poradenství tak důležité, se Pink svěřila s osobním příběhem: „Pocházíme z rozbitých rodin a neměli jsme žádný model, jak máme rodinu udržovat pohromadě a žít tento šílený život.“ Pink i Hart otevřeně sdíleli svůj příběh na sociálních médiích o zkouškách a vítězstvích svého rodičovství, i když to znamenalo otevření se možné kritice.

Pink bere celou svou rodinu do účasti na slavnostním předávání cen. V rozhovoru s Epoch Times komentovala přítomnost svých dětí na události: „Dělají to pro mě zábavné. Baví je to. Je toho pro ně tolik k vidění a je to opravdu super,” říká Pink. „Tohle jsou pro Willow druhé Country Music Awards. Naposledy byla princeznou.“

I během hektických termínů, které přináší koncertní turné, si Pink udržela silné rodinné vazby. V březnu 2019 poslala na Instagram fotku, jak se její rodina sešla na společné tacos, včetně dvouletého syna Jamesona, který dělá na fotografii legrační obličej.

Napsala: „Nejméně dvakrát týdně během turné jsme okolnímu světu zavřeli dveře a měli jsme rodinnou večeři. Jak vidíte, James cítí hlubokou, hlubokou radost. “

Rodina zpěvačky také hrála důležitou roli v její kariéře, přičemž manžel Carey Hart se objevil v pěti jejích hudebních videích od roku 2008 do roku 2016 a dcera Willow si zazpívala s mámou skladbu „Million Dreams“ z filmového muzikálu Největší showman.

Když se jejich mamce nepodařilo vyhrát cenu Grammy Award 2019 za nejlepší album, vyrobili Willow a Jameson cenu z hliníkové fólie, která vypadala docela jako skutečná. Udělili mámě cenu za „Nejlepší popové vokální album, ceny Grammy za rok 2019, Pink – Krásné trauma.“

Pink se také zmiňuje v talkshow Ellen DeGeneresové o tom, že tuto tradici inicioval její manžel Carey Hart. „Pokaždé, když nevyhraju, Carey mi udělá alobalovou Grammy,” řekla. „A tak to bude v neděli moje 17. alobalová Grammy.”

Z originálního článku The Epoch Times New York přeložila M. S.

Související témata

Přečtěte si také

Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka
Dotace na elektromobily nejsou třeba, na trhu se prosadí samy, myslí si ministr Kupka

Podle ministra dopravy Martina Kupky není třeba dotovat koupi elektromobilů, cestu na trh si najdou samy, jakmile spadnou ceny. Stát zainvestuje 5 miliard do dobíjecích stanic.

Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru
Trump se setkal s polským prezidentem Dudou v Trump Toweru

Bývalý prezident Donald Trump se ve středu večer v New Yorku setkal s polským prezidentem Andrzejem Dudou, přičemž dvojice diskutovala o zásadních mezinárodních otázkách, jako je situace na Ukrajině, Blízký východ a výdaje NATO.

„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví
„Jsme v té nejhorší čtvrtině v rámci Evropy.“ Obezita u dětí se v ČR zvyšuje, má vliv i na duševní zdraví

Na téma Obezita, vliv prostředí a duševní zdraví se ve středu v Poslanecké Sněmovně konal kulatý stůl, kde se sešli a diskutovali spolu zástupci různých odvětví medicíny, kteří se problému obezity u dětí věnují.

„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti
„Přece nechceme ztratit další generaci.“ Senátoři chtějí širší diskuzi o vlivu sociálních médií na děti

Senátorka Daniela Kovářová iniciovala širší diskuzi o negativních dopadech nových médií a sociálních sítí na děti a eventuálně problematiku i legislativně omezit. Kolegové z podvýboru ji podpořili.

Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu
Vít Rakušan a jeho slavná výjimka z migračního paktu

Vít Rakušan tvrdí, že z migračního paktu budeme mít výjimku kvůli velkému počtu ukrajinských uprchlíků. Nebudeme prý muset přijímat migranty, ani platit pokutu půl milionu Kč za nepřevzatého migranta. Už v červenci 2023 jsem psal o tom, že s výjimkou pro Ukrajince v migračním paktu je to mnohem složitější.