masové recepty
Drůbeží masová směs s klobáskou a bramboráky
Masové směsi jsou vděčným, rychle hotovým pokrmem, například když přijde nečekaný host, anebo v případě, že se vám v mrazáku naskládalo po trochách od různých druhů masa, které by samy o sobě na rodinný oběd nestačily. A bramboráky – klasickou přílohou české kuchyně, také nic nepokazíte.
Recept: Segedínský guláš
Segedínský guláš je nenáročný recept složený z nemnoha snadno dostupných surovin. Příprava je snadná, přesto se vyplatí nepospíchat a trpělivě si vystát u restování základu.
Recept: Hovězí po japonsku
Šťavnaté plátky hovězího naloženého v marinádě a rychle orestované na pánvici, to je tento chutný japonský recept.
Recept: Žebírka s pivní marinádou – skvělá na grilu i v troubě
V tomto článku vám poradíme 2 postupy k přípravě - gril i trouba, navíc se skvělou marinádou. Žebírka si tak můžete připravit i doma a to v kterémkoliv ročním období.
Recept: Okurková omáčka – potěší vegetariány i masojedy
Výroba této omáčky je rychlá, jednoduchá a levná. Vystačíte si se základními surovinami, které by měly být v každé domácnosti.
Recept: Pilaf rýže s pečeným kuřetem, zeleninou a tmavou omáčkou
Rýže patří mezi základní suroviny světa. Každý rok je vyprodukováno přibližně 400 miliónů tun rýže. Není divu, že existuje nespočet způsobů, jak rýži připravit.
Recept: Hovězí plátky po thajsku (s houbami)
Hovězí plátky s houbami je rychlý a velmi chutný recept pocházející z Thajska. Dopředu si pořiďte ústřicovou omáčku.
Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě
Vepřové kotlety naložené v jablečné šťávě, bylinkách a zakysané smetaně získají skvělou nasládlou chuť a jejich přípravu s naším návodem zvládne i začátečník.