Drůbeží masová směs s klobáskou a bramboráky

Drůbeží masová směs s klobáskou a bramboráky

Masové směsi jsou vděčným, rychle hotovým pokrmem, například když přijde nečekaný host, anebo v případě, že se vám v mrazáku naskládalo po trochách od různých druhů masa, které by samy o sobě na rodinný oběd nestačily. A bramboráky – klasickou přílohou české kuchyně, také nic nepokazíte.

Recept: Segedínský guláš

Recept: Segedínský guláš

Segedínský guláš je nenáročný recept složený z nemnoha snadno dostupných surovin. Příprava je snadná, přesto se vyplatí nepospíchat a trpělivě si vystát u restování základu.

Recept: Hovězí po japonsku

Recept: Hovězí po japonsku

Šťavnaté plátky hovězího naloženého v marinádě a rychle orestované na pánvici, to je tento chutný japonský recept.

Recept: Žebírka s pivní marinádou – skvělá na grilu i v troubě

Recept: Žebírka s pivní marinádou – skvělá na grilu i v troubě

V tomto článku vám poradíme 2 postupy k přípravě - gril i trouba, navíc se skvělou marinádou. Žebírka si tak můžete připravit i doma a to v kterémkoliv ročním období.

Recept: Okurková omáčka – potěší vegetariány i masojedy

Recept: Okurková omáčka – potěší vegetariány i masojedy

Výroba této omáčky je rychlá, jednoduchá a levná. Vystačíte si se základními surovinami, které by měly být v každé domácnosti.

Recept: Pilaf rýže s pečeným kuřetem, zeleninou a tmavou omáčkou

Recept: Pilaf rýže s pečeným kuřetem, zeleninou a tmavou omáčkou

Rýže patří mezi základní suroviny světa. Každý rok je vyprodukováno přibližně 400 miliónů tun rýže. Není divu, že existuje nespočet způsobů, jak rýži připravit.

Recept: Hovězí plátky po thajsku (s houbami)

Recept: Hovězí plátky po thajsku (s houbami)

Hovězí plátky s houbami je rychlý a velmi chutný recept pocházející z Thajska. Dopředu si pořiďte ústřicovou omáčku.

Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Vepřové kotlety naložené v jablečné šťávě, bylinkách a zakysané smetaně získají skvělou nasládlou chuť a jejich přípravu s naším návodem zvládne i začátečník.