Recept: Žebírka s pivní marinádou – skvělá na grilu i v troubě

Recept: Žebírka s pivní marinádou – skvělá na grilu i v troubě

V tomto článku vám poradíme 2 postupy k přípravě - gril i trouba, navíc se skvělou marinádou. Žebírka si tak můžete připravit i doma a to v kterémkoliv ročním období.

Recept: Okurková omáčka – potěší vegetariány i masojedy

Recept: Okurková omáčka – potěší vegetariány i masojedy

Výroba této omáčky je rychlá, jednoduchá a levná. Vystačíte si se základními surovinami, které by měly být v každé domácnosti.

Recept: Pilaf rýže s pečeným kuřetem, zeleninou a tmavou omáčkou

Recept: Pilaf rýže s pečeným kuřetem, zeleninou a tmavou omáčkou

Rýže patří mezi základní suroviny světa. Každý rok je vyprodukováno přibližně 400 miliónů tun rýže. Není divu, že existuje nespočet způsobů, jak rýži připravit.

Recept: Hovězí plátky po thajsku (s houbami)

Recept: Hovězí plátky po thajsku (s houbami)

Hovězí plátky s houbami je rychlý a velmi chutný recept pocházející z Thajska. Dopředu si pořiďte ústřicovou omáčku.


Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Vepřové kotlety naložené v jablečné šťávě, bylinkách a zakysané smetaně získají skvělou nasládlou chuť a jejich přípravu s naším návodem zvládne i začátečník.

Recept: Vepřové kotlety na víně a fenyklu

Recept: Vepřové kotlety na víně a fenyklu

Chuťově vynikající recept s nesložitou přípravou, na kterém si smlsne každý. Skvělá inspirace pro sváteční oběd.

Recept: Kuře v kokosovém mléce

Recept: Kuře v kokosovém mléce

Jednoduchý, rychlý a VELMI chutný recept inspirovaný thajskou kuchyní. Kuře můžete nahradit čímkoliv jiným – rybou, vepřovým, zeleninou (lilek, cuketa, brokolice apod.) nebo tofu.

Recept: Krůtí filety se žampionovou omáčkou

Recept: Krůtí filety se žampionovou omáčkou

Malý kulinářský zázrak lze vytvořit i z pár základních ingrediencí. Maso zůstává pěkně šťavnaté a houby v bujónu jemné. Místo krůtího můžete použít i kuřecí maso. Příprava je rychlá a jednoduchá.