masové recepty
Recept: Jednoduché masové kuličky
Jednoduché kuličky z mletého vepřového masa zvládnete lehce připravit a upéct během půl hodiny.
Recept: Zapečená ryba v mléčné omáčce (fish pie)
Ryba v mléčně-sýrové omáčce zapečená s bramborovou kaší. Část ryb můžete nahradit různými mořskými plody.
Recept: Vepřové plátky na medu
Vepřové maso, nakrájené podle asijské tradice na tenké plátečky a narychlo osmahnuté se zeleninou na woku. Nasládlá omáčka dodá tomuto pokrmu příjemnou chuť.
Recept: Mravenci lezoucí po stromě
Jde o oblíbený čínský pokrm z mletého vepřového masa, které se naloží v mňamózní marinádě, a pak se smíchá s nudlemi.
Nebojte se zvířecích vnitřností, jsou plné vitamínů a minerálů. Návod na vaření + recept
Zvířecí vnitřnosti jsou plné vitamínů a minerálů, které často obsahují v daleko větších koncentracích než jiné potraviny.
Pajšl (plíčky na smetaně) – tradiční pochoutka z vnitřností
Plíčky na smetaně jsou skvělý způsob, jak zpracovat orgány zvířete.
Recept: Zapečené těstoviny se salámem, zeleninou a mozzarellou
Italská verze našich šunkofleků s nezbytnými rajčaty, olivami, paprikou a salámem, to všechno s mozzarellou, která se krásně roztopí nahoře.