Návody
Jak na to
10 základních potravin, které můžete bez obav zmrazit
Základní pravidlo před ukládáním do mrazničky je, že si všechny sáčky, krabičky a misky popíšete: obsah + měsíc a rok zamrazení, popř. i váha. To nám později velmi usnadní orientaci.
Ondřej Horecký 20. 6. 2020 Jídlo a Zdraví
5 způsobů, jak snadno a rychle oloupat česnek
Vložte palici česneku do kovové mísy, přikryjte další mísou a pořádně protřepejte. Bude to hlasité, ale zjistíte, že se to vyplatí. Skoro všechny stroužky skončí oloupané.
Ondřej Horecký 2. 5. 2020 Jídlo a Zdraví
10 rad, jak snížit krevní tlak pomocí stravy
Kromě obvyklých rad pro zdravé srdce, jako nekouřit, omezit příjem alkoholu, pravidelně cvičit, shodit kila navíc a jíst dostatek zeleniny a ovoce, zkuste tyto stravovací rady:
Dr. Sarah Brewer 16. 3. 2020 Zdraví
Zavařování rajčat: Uchovejte si rajskou chuť a vůni na zimu
Hurá, už zrají! Včera jsem obhlížela úrodu rajčat a srdce mi skákalo radostí. Jsou voňavá, šťavnatá...
Jana Poncarová / Cojime.cz 1. 8. 2015
Jak uvařit brokolici + skvělé a snadné recepty
Brokolice je zelenina bohatá na vitamíny – jak ji šetrně uvařit a chutně připravit?
Jana Poncarová / Cojime.cz 20. 3. 2015
Jak správně uvařit těstoviny
Jak správně uvařit těstoviny, špagety, kolínka, vrtulky a další těstoviny.
Ondřej Horecký 15. 8. 2013
Jak správně uvařit rýži
Častým problémem u nás je špatně uvařená rýže, většinou převařená a moc měkká. Existuje mnoho druhů rýže...
Ondřej Horecký 29. 9. 2010