Štítek: vegetariánské recepty
Slaný cuketový koláč – (video recept)
Je právě sezóna a už nevíte co dál s cuketami? Pojďte s námi upéct cuketový koláč - opět v duchu rychle, snadno, chutně - recept, který zvládne každý, leč výsledek je hodný mistra kuchaře.
Ondřej Horecký 15. 8. 2019 Jídlo a Zdraví
Čočkový dhal s květákem (video recept)
Dhal (vyslovuj ,,dhál") je indický vegetariánský pokrm z luštěnin, většinou z čočky. Tato verze receptu na čočkový dhal s květákem je trochu upravená našim poměrům, ale o nic méně chutnější.
Ondřej Horecký 1. 8. 2019 Jídlo a Zdraví
Jednoduchá květáková polévka
Snadná, chutná a rychlá polévka, která potěší každého. Co víc si přát?
Ondřej Horecký 11. 6. 2019 Jídlo a Zdraví
Cottage cheese s ananasem – recept na superrychlou pochoutku
Kombinace mírně slaného sýra se sladkým ananasem je opravdu nečekaně lahodná! Navíc jde o jídlo s nízkou kalorickou hodnotou, takže si ho může dopřát každý, i jedinci na dietě.
Ondřej Horecký 4. 6. 2019 Jídlo a Zdraví
Cuketová polévka – recept: zdravě, rychle, báječně
Cuketová polévka je prostě delikatesa. Jestli jste ji zatím nevařili, tak to napravte. Do půl hodiny máte hotovo. Když k tomu zakousnete kváskový chleba nebo zeleninový koláč, pochutnáte si na zdravém obědě.
Jana Poncarová / Cojime.cz 13. 8. 2015
Dušená mrkev s bramborami
Sklidili jsme první mrkve. A taky brambory. Bylinky v dopoledním slunci voněly tak silně, že je nešlo minout bez povšimnutí. Proto vznikl tenhle recept. Z momentální inspirace. Je plný slunce, vůní a chutí.
Jana Poncarová / Cojime.cz 23. 7. 2015
Nejlepší salátové dresingy – bez éček
Také máte rádi salát? Jeho příprava je zpravidla jednoduchá a rychlá. A pokud si připravíte dobrý dresing, pochutnáte si. Vykašlete se na supermarketové dresingy s éčky. Doma si uděláte zálivku na salát mnohem chutnější a zdravější!
Jana Poncarová / Cojime.cz 18. 6. 2015 Jídlo a Zdraví
Pohanková polévka
A co Vy a pohanka? Máte ji rádi? Vaříte ji pravidelně, nebo jen tak na zkoušku, jak se říká jednou do roka? A přece je to výborná surovina, která rozhodně nepatří, jak se říkávalo, jen na venkov, ale měli bychom ji v kuchyni používat pravidelně, a tím i rozšířit náš jídelníček - např. pohankovou polévkou.
Sonia Vladyková/Unavená vařečka 25. 5. 2015