Recept: Zapékané houby s bramborovou kaší

Recept: Zapékané houby s bramborovou kaší

Podušené houby s celerovou natí a bílou omáčkou, navršené bramborovou kaší a zapečené v troubě. Snadný vegetariánský recept s chutným výsledkem.

Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Recept: Vepřové kotlety v jablečné šťávě

Vepřové kotlety naložené v jablečné šťávě, bylinkách a zakysané smetaně získají skvělou nasládlou chuť a jejich přípravu s naším návodem zvládne i začátečník.

Recept: Rajčata po provensálsku (jen 3 suroviny)

Recept: Rajčata po provensálsku (jen 3 suroviny)

Období rajčat právě vrcholí a my pro vás máme jeden dávný, provoněný recept, který si čeští umělci přivezli ze slunné Francie.

Recepty: Zapečený lilek s mozzarellou a rajčaty

Recepty: Zapečený lilek s mozzarellou a rajčaty

Co si budeme povídat, toto jídlo je nejlepší v létě, kdy nás rajská jablíčka a lilky obohacují svými plody. A nemusíme dodávat, že nejbáječnější jsou ty domácí, z vlastní zahrádky.


Recept: Celerové hranolky

Recept: Celerové hranolky

Pokud budete podávat celerové hranolky jako hlavní jídlo (ano, i to jde), zkuste si k nim dát kysanou smetanu, zakysané mléko nebo podmáslí.

Recept: Letní tuňákový salát

Recept: Letní tuňákový salát

Tuňákový salát je velmi chutný a výživný salát s dresinkem inspirovaný oblíbeným salade nicoise.

Recept: Okurkové džusy – zdravé letní osvěžení

Recept: Okurkové džusy – zdravé letní osvěžení

Pokud máte na zahrádce dost okurek, tyto 2 recepty se vám sejdou. Nabité zdravými látkami, okurkové džusy za horkých dnů nádherně osvěží.

Recept: Gazpacho – španělská studená polévka

Recept: Gazpacho – španělská studená polévka

Rychlá letní polévka připravovaná a servírovaná za studena potěší hlavně za horkých letních dnů. Nejlepší je z čerstvých ingrediencí z vlastní zahrádky.